FŰSZERLEXIKON
 
     
 
Rakott zöldbab

Hozzávalók Zöldbab, szójagranulátum, rizs, olaj, ételízesítő, őrölt bors, tejföl, joghurt, kevés reszelt sajt. A szükséges mennyiségű zöldbabot kevés ételízesítős vízzel és olajjal lassú tűznél 8-10 percig pároljuk. Felét rakjuk a tepsi aljára. Személyenként 3 dkg szójagranulátumot néhány... Bővebben »

Kakukkfű

A kakukkfű több, egyaránt a Thymus nemzetségbe tartozó, örökzöld, talajtakaró vagy boltozatos alakú cserje, félcserje, vagy fásodó tövű, fűszeres illatú évelő fűszer és gyógynövény összefoglaló neve. Népies nevei: balzsamfű, démutka, kakucskafű, kerti kakukkfű, mezei kakukkfű, timián, tömjénfű, töményfű vagy vadcsombor. Már az egyiptomiak és a... Bővebben »




Újdonság!

Megérkeztek legújabb GRILL termékeink! Válasszon a 11féle friss és izgalmas fűszerkeverék közül, hogy felejthetetlenné tegye a nyár örömteli pillanatait. A grillezés még sosem volt ilyen... Bővebben »
Korábbi hírek, újdonságok

» Újdonság!
» Újra szója
» Újabb termékek a Váncza családban
» Lucullus Fűszercsomag
» Új gyorspácok
» Mindent befőzünk!
» Megújult a Váncza termékcsalád!
» 20 évesek lettünk

Termékeink
Rendelés menete
Fizetés, szállítás
Jogi háttér
E-mail (azonosító)

Jelszó

Nincs termék a kosárban.