FŰSZERLEXIKON
 
     
 
Fehérborban főtt gombás-borsos tokány párolt rizzsel

Hozzávalók 1 kg sertéscomb, 0.5 kg gomba, vöröshagyma, fehérbor, víz, tejföl, liszt, só, Lucullus őrölt feketebors, Lucullus morzsolt majorannaElkészítés Zsíron üvegesre pároljuk a vöröshagymát, majd a vékony csíkokra vágott combot belerakjuk és fehéredésig kevergetjük. Sóval, borssal,... Bővebben »

Kardamom

A kardamom (Elettaria kardamum W.M.), régies nevén kardamon, kardamomi vagy kardamomum egy fűszernövény. A „Cardamomum” név talán a görög kardia = szív és amomum = fűszer szavakból származik. Nem tévesztendő össze a fekete kardamommal (Amomum subulatum). Elő-India délnyugati partvidékéről, a Malabár-part környékéről és Srí Lankáról származik, de... Bővebben »

Kedves Vásárlók!
A megrendelt termékeket raktárunk aktuális készletétől függően tudjuk teljesíteni.
Megértésüket köszönjük!



Újdonság!

Megérkeztek legújabb GRILL termékeink! Válasszon a 11féle friss és izgalmas fűszerkeverék közül, hogy felejthetetlenné tegye a nyár örömteli pillanatait. A grillezés még sosem volt ilyen... Bővebben »
Korábbi hírek, újdonságok

» Újdonság!
» Újra szója
» Újabb termékek a Váncza családban
» Lucullus Fűszercsomag
» Új gyorspácok
» Mindent befőzünk!
» Megújult a Váncza termékcsalád!
» 20 évesek lettünk

Termékeink
Rendelés menete
Fizetés, szállítás
Jogi háttér
E-mail (azonosító)

Jelszó

Nincs termék a kosárban.