FŰSZERLEXIKON
 
     
 
 

Képes receptek » még több recept



Tejszínes mézes körteleves
Hozzávalók 4 főre 4 nagy körte, 1 evőkanál cukor, 1-2 cikk citrom, 2 evőkanál méz, csipetnyi Lucullus őrölt gyömbér, 3 dl tejszín Elkészítés A körtéket meghámozzuk, magházukat kiemeljük, húsukat...
Bővebben »
Halfilé sajtmártással
Hozzávalók 80 dkg szálkamentes tengeri halfilé, 1 tasak Lucullus hal fűszerkeverék A mártáshoz 4 dl tej, 10-10 dkg reszelt edami- és márványsajt, 4 dkg vaj, 2 csapott evőkanál liszt, 2 gerezd...
Bővebben »
Barackos sült puding
Hozzávalók 6 adaghoz 5 dl tejszín, 6 dkg cukor, 1 csomag Váncza vanilin cukor, 8 tojássárgája, 15 dkg barack befőtt, tetejére: kristálycukor Elkészítés Először a batrackot lecsöpögtejük, majd...
Bővebben »
Roston sült halfilé fűszeres rákmártással
Hozzávalók 4 szelet szálkamentes tengeri halfilé, 2 evőkanál Lucullus hal fűszerkeverék, olaj A mártáshoz 5 dkg vaj, 1 evőkanál liszt, 2 dl főzőtejszín, 1 evőkanák lucullus hal fűszerkeverék, 10...
Bővebben »
Görög töltött paprika
Hozzávalók 30 dkg sovány darált sertéshús, 2 szikkadt zsemle, 1 tojás, 1 kiskanál só, fél kiskanál őrölt fekete bors, 1-1 evőkanál fölaprított friss bazsalikom és origanó, 4 paradicsom, 25 dkg...
Bővebben »
Szilveszteri hidegtál
Hozzávalók 60 dkg sertés karaj (csont nélkül), 1 szál Gyulai csípős kolbász, só, Lucullus őrölt fekete bors, Lucullus őrölt köménymag, 1 dl olaj, 1 vöröshagyma, 25 dkg natúr vajkrém, 1 mokkáskanál...
Bővebben »
Brokkoli krémleves szárnyasgaluskával
Hozzávalók a leveshez 50 dkg brokkoli, 1 kis vöröshagyma, 4 dkg vaj, 8 dl szűrt húsleves (leveskockából is készülhet, 2 dl tejszín, 1-2 evőkanál fehérbor, egy-egy késhegynyi Lucullus őrölt fekete...
Bővebben »

Termékeink
Rendelés menete
Fizetés, szállítás
Jogi háttér
E-mail (azonosító)

Jelszó

Nincs termék a kosárban.