FŰSZERLEXIKON
 
     
 
 

Olvasói receptek » még több recept



Sajtos-karfiol
Egy 1-1.2 kg-os karfiolt rózsáira szedünk, alaposan megmosunk, majd enyhén sós vízben megfőzzük. Közben fél liter tejből, 5 evőkanál lisztből besamel mártást főzünk, melyet ízesítünk sóval, zúzott...
Bővebben »
Fokhagymás házinyúl
A konyhakész darabolt nyulat megsózom Lucullus Grill Fűszersóval és Lucullus Őrölt Fehérborssal. A fűszerezett húst tepsibe teszem és egy kicsi olajjal meglocsolom. A húst 5-6 db zöldpaprikával...
Bővebben »
Mustáros hentestokány hagymás burgonyával
Hozzávalók 4 evőkanál olaj, 1 fej vöröshagyma, 80 dkg sertéscomb, Szilas ételízesítő, Lucullus őrölt feketebors, 2 evőkanál mustár, 4 db csemegeuborka, 1 db pritamin- vagy zöldpaprika, 1 csokor...
Bővebben »
Fehérborban főtt gombás-borsos tokány párolt rizzsel
Hozzávalók 1 kg sertéscomb, 0.5 kg gomba, vöröshagyma, fehérbor, víz, tejföl, liszt, só, Lucullus őrölt feketebors, Lucullus morzsolt majorannaElkészítés Zsíron üvegesre pároljuk a vöröshagymát,...
Bővebben »
Karfiolkrém gazdagon
Hozzávalók 1 kis fej karfiol, 5 dkg sajt, 3 dkg vaj, 1 pohár joghurt, 1 gerezd fokhagyma, 1 csipet só, 1 mokkáskanál Lucullus őrölt kurkuma, ízlés szerint kapor vagy 1 mokkás kanál Lucullus...
Bővebben »
Nyírteleki szilveszteri pecsenye
Hozzávalók 1 kg sertéscomb, só, Lucullus őrölt feketebors, 1 db vöröshagyma, 2 gerezd fokhagyma vagy 2 mokkás kanál Lucullus fokhagyma granulátum, 3-4 szem borókabogyó, 1 kávéskanál paprikakrém, 20...
Bővebben »
Kakaós kifli
Tészta hozzávalói 50 dkg liszt, 3 dkg élesztő, 3 dl tej, 1.5dl étolaj, 1 teáskanál só Töltelék 20dkg margarin, kakaó, Lucullus fahéj, Váncza vanilin cukor, cukorElkészítés A tészta...
Bővebben »

Termékeink
Rendelés menete
Fizetés, szállítás
Jogi háttér
E-mail (azonosító)

Jelszó

Nincs termék a kosárban.