FŰSZERLEXIKON
 
     
 
 

Receptek fogások szerint: leves » még több recept



Karácsonyi raguleves
Hozzávalók 1 közepes vöröshagyma, 60 dkg sertéscomb, 2 gerezd fokhagyma, 5 evőkanál olaj, só, őrölt feketebors, 2 l víz (szénsavmentes ásványvíz is lehet), 60 dkg vegyes zöldség, 1 kiskanál...
Bővebben »
Olasz paradicsomleves gombás raviolival
Hozzávalók 4 főre 1 kg érett paradicsom (télen 1 liter 100%-os rostos paradicsomlé), 4 evőkanál olaj, 2 evőkanál finomliszt, fél kiskanál só, fél kiskanál ételízesítő, 2 evőkanál cukor, 1 kiskanál...
Bővebben »

Termékeink
Rendelés menete
Fizetés, szállítás
Jogi háttér
E-mail (azonosító)

Jelszó

Nincs termék a kosárban.