FŰSZERLEXIKON
 
     
 
 

Képes receptek » még több recept



Barackos lepény
Hozzávalók 4 főre 40 dkg sárgabarack, 5 dkg margarin, 4 tojás, 2 evőkanál liszt, 2 evőkanál cukor, 1 csomag Váncza vaníliás cukor A tetejére 1 csomag Váncza vaníliás cukor Elkészítés A...
Bővebben »
Sült sertésborda mandarin módra
Hozzávalók 4 főre 1 kg csontos sertéskaraj vagy tarja, olaj Hozzávalók a páchoz 0.5 dl szójaszósz, 0.5 dl 100 %-os ananászlé, 0.5 dl barnacukor, 1 tasak Mexikói gyorspácElkészítés A páchoz...
Bővebben »
Kókuszkrémes banántorta
Hozzávalók a tortalaphoz 2 tojás, 10 dkg vaj, 15 dkg cukor, 4 dkg kakaó, 2.5 dl tej, 1 Váncza sütőpor, 20 dkg liszt, a forma kikenéséhez vaj és liszt A töltelékhez 50 dkg banán (héj nélkül), 2...
Bővebben »
Tojáslikőrös csokoládés torta
Hozzávalók 16 szelethez A tésztához 4 tojás, 15 dkg porcukor, 1 Csomag Váncza Vanilin cukor, 10-10 dkg finomliszt és étkezési keményítő, 2 dkg kakaópor, 1 csomag Váncza Sütőpor, 5 dkg reszelt...
Bővebben »
Sertés szűzérmék karfiolpürével
Hozzávalók 4 főre 60 dkg sertésszűz, 1 tasak Lucullus Sertéssült fűszersó, 1.5 dl olaj A karfiolpüréhez 1 közepes karfiol, só,...
Bővebben »
Almás hagymás sült máj
Hozzávalók 4 főre 60 dkg máj (sertés vagy szárnyas), 4 evőkanál olaj, Lucullus őrölt fekete bors 1 kiskanál sürített paradicsom, 4 savanykás alma, 2 vöröshagyma, 1 kiskanál Lucullus oregano, 1 dl...
Bővebben »
Fetával töltött pulykarolád grillen
Hozzávalók 80 dkg pulykamellfilé, 1 tasak Lucullus Grill fűszerkeverék, 1 kis csokor friss bazsalikom, olaj, 25 dkg feta sajt (a sós lében eltett és a fűszeres olajban eltett fajta is...
Bővebben »

Termékeink
Rendelés menete
Fizetés, szállítás
Jogi háttér
E-mail (azonosító)

Jelszó

Nincs termék a kosárban.